انتخاب برگه

با برترین پارتیشن های اداری ام دی اف و شیشه ای آشنا شوید

تیر ۲۷, ۱۴۰۰ | رپورتاژ آگهی

پارتیشن ها ممکن است انواع مختلفی داشته باشند که هر کدام دارای کاربرد و قیمت متفاوتی هستند. به عنوان مثال پارتیشن شیشه ای در جاهایی استفاده می شود که مهم نباشد که دید داشته باشد یا نه، ولی می توان با نصب یک پرده این مشکل را حل کرد و یا از شیشه های مات استفاده کرد. اما حسن آن در انتقال نور مناسب می باشد. در زیر لیستی از انواع جنس های پارتیشن های مختلف را معرفی می کنیم:

•         پارتیشن ام دی اف

•         پارتیشن آلومینیوم

•         پارتیشن شیشه ای

•         پارتیشن کناف

•         پارتیشن یو پی وی سی

تقسیم بندی پارتیشن از لحاظ سبک طراحی

•         پارتیشن ام دی اف تک جداره

•         پارتیشن ام دی اف دوجداره

•         پارتیشن شیشه ای رنگی

•         پارتیشن شیشه ای فریم لس

•         پارتیشن شیشه بلوک دیواری

•         پارتیشن شیشه ای ۱۰ میل سکوریت

•         پارتیشن تک جداره شش میل

•         پارتیشن تک جداره شانزده میل

•         پارتیشن دوجداره شش میل

•         پارتیشن آلومینیومی دو جداره

•         پارتیشن آلومینیومی تک جداره

پارتیشن اداری

پارتیشن اداری در متراژهای متفاوت قابل اجرا میباشد. از کاربرد مهم دیوارها، میتوان به تفکیک کامل یا تقریبی فضاهای مختلف از یکدیگر اشاره کرد. این عملکرد و کاربردی که بیان گردید، در محیط های اداری و فضاهای گوناگون می‌تواند نقش موثری را در دکوراسیون ایفا کند. با تقسیم نمودن فضا توسط دیوارها و دیوارکشی بین مقاطع مختلف کاری، این امکان بوجود می آید که فضایی با چند کاربری متفاوت را طراحی نمایید.

پارتیشن اداری به عنوان یکی از جداکننده‌های کاذب و موقتی در محیط های اداری می باشد که موجب نظم دهی، زیباسازی، بهینه‌سازی و به وجود آمدن مکان خصوصی و نیمه خصوصی برای کارکنان و افزایش بازدهی آنان می شود. پارتیشن اداری به جهت متنوع بودن طرح، اندازه ، نوع کاربری، متریال و ملزومات آن می‌تواند مکمل مطلوبی در طراحی دکوراسیون محیط اداری باشد. همچنین این محصولات را می توان به شکل مستقل (بدون صدمه وارد کردن به کف اصلی محیط) و حرکت آن نصب کرد.

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن های شیشه ای در عصر امروز از تفکیک کننده های مدرنی به حساب می ایند که مورد استقبال بسیاری واقع گردیده و اغلب در فضاهای اداری از این نوع پاتیشن شیشه ای استفاده میگردد. ارتیشن های شیشه ای دارای مزایایی میباشد که در ادامه برای شما خواهیم بیان نمود و اینکه پارتیشن های شیشه ای دارای تنوع در رنگ و طرح و مدل میباشند که شما میتوانید بر حسب سلیقه و نیاز خود هر نوع از پارتیشن های شیشه ای را که دوست داشتید انتخاب کرده و اقدام به تهیه ان نمایید. پارتیشن شیشه ای در واقع نمونه ای بارز  از توازن و تعادل بصری و همچنین حفظ حریم خصوصی فیزیکی در سبک طراحی مدرن و امروزی است. پارتیشن های شیشه ای در فضاهای بسته و باز نیز به طور کارآمد و موثر دارای کاربرد میباشند.

استفاده از پارتیشن شیشه ای انتخابی ایده آل برای موقعی میباشد که تصمیم به تفکیک و تقسیم بندی یک فضا دارید اما نور و روشنایی محیط را حفظ نمایید که در اینجا پیشنهاد ما به شما استفاده از پارتیشن های شیشه ای است.

پارتیشن اداری شیشه‌ای
پارتیشن اداری شیشه‌ای

پارتیشن ام دی اف

پارتیشن MDF به محصولی میگویند که هم دیوار پرکننده و نیز فریم و سازه اطراف پارتیشن از MDF تولید گردیده باشد . پارتیشن ام دی اف بر اساس طرز مونتاژ و دمونتاژ به گروه پارتیشن های ام دی اف بد مونتاژ و خوش مونتاژ تقسیم بندی میگردند . مونتاژ و دمونتاژ بودن پارتیشن ها در خصوص استفاده از آنها در فضای اداری بسیار کاربرد دارد و بایستی در تهیه و انتخاب پارتیشن های MDF بسیار دقت و توجه داشت اینکه پارتیشن ام دی افی را تهیه نمایید که نصب و راه اندازی آن برای شما راحت باشد که بتوانید بهترین استفاده را از این نوع پارتیشن داشته باشید.پارتیشن های ام دی اف اغلب در فضاهای اداری بکار گرفته میشوند برای تفکیک فضای کار شخص از سایر کارکنان که این نوع پارتیشن هم بین عموم از محبوبیت بالایی برخوردار میباشد.

با برترین پارتیشن های اداری ام دی اف و شیشه ای آشنا شوید
با برترین پارتیشن های اداری ام دی اف و شیشه ای آشنا شوید

پارتیشن کناف

از مزیت کناف میتوان به سهولت در نصب اشاره نمود که در حداقل ترین زمان قابلیت نصب را دارد.

صرفه اقتصادی داشتن کناف ها از دیگر مزیت های دیوار کناف است ، به گونه ای که هزینه تهیه و نصب کناف ها مقرون به صرفه و مناسب میباشد.

کناف ها در زمان وقوع حادثه ای مثل زلزله واکنش مناسبی را از خود در زمان لرزش نشان می دهند.به این دلیل که مقاومت بالایی و استحکام کافی در زمان فشار دارند و بر اساس آزمایشاتی که صورت گرفته،‌ آستانه تحمل کناف ها بالا میباشد و به همین خاطر است که در زمان رخداد زلزله خطرات کمتری داشته و واکنش مناسب تری را از خود نشان می دهند.

سبک وزن بودن کناف ها از دیگر مزیت ها به حساب می آید که میتوان به طور تقریبی گفت۷۰ الی ۸۵ درصد از دیوار های اجری و… سبک تر میباشند، همچنین قادر هستند تا نیروهایی را که به شکل قائم به آنها وارد میگردد را تحمل نمایند.

از مزایای کناف میتوان به داشتن قابلیت تعمیر و تعویض آنها اشاره نمود. در هر مرحله ای از کار این امکان وجود دارد که به سهولت قسمت های مورد نظر را جا به جا نمایید و در صورت بروز هرگونه خرابی  نیزدیوار جدید را جایگزین آن نمایید.

پارتیشن های اداری ام دی اف و شیشه ای آشنا شوید
پارتیشن کناف

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و سایت سازه پلاس هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز به لینک‌های داخل متن مراجعه فرمایید.

۰ دیدگاه