انتخاب برگه

تفاوت گروت پایه اپوکسی با گروت پایه سیمانی

شهریور ۱۸, ۱۴۰۲ | رپورتاژ آگهی

برای اینکه از لایه لایه شدن بتن و خرد شدن آن جلوگیری شود، از گروت استفاده می‌شود. این متریال به شکل پودر ساخته شده و مقاومت بالایی دارد. از طرفی به دو صورت پایه اپوکسی و پایه سیمانی قابل تهیه است. مهم‌ترین تفاوت گروت پایه اپوکسی با گروت پایه سیمانی به میزان مقاومت آن‌ها مربوط می‌شود. گروت اپوکسی از سنگدانه، سیمان، رزین، الیاف و هاردنر اپوکسی ساخته شده و به صورت ۳ جزئی در بازار عرضه می‌شود. این ماده، مقاومت بالایی دارد و برای نصب و جانمایی میلگرد‌ها و ماشین آلات سنگین به کار می‌رود.

ویژگی‌ های گروت سیمانی باعث شده تا این متریال در ساخت و ساز کاربرد داشته باشد؛ زیرا مواد تشکیل دهنده گروت سیمانی با گروت اپوکسی متفاوت است. اگر می‌خواهید بدانید که گروت سیمانی چیست و کاربرد‌های گروت اپوکسی و سیمان کدامند، پیشنهاد می‌دهیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید تا با تفاوت گروت پایه اپوکسی با گروت پایه سیمانی آشنا شوید.

گروت سیمانی چیست؟

سوالی که درباره گروت سیمانی چیست گاها پرسیده می‌شود به این صورت است که این محصول تک جزئی ساخته شده و پودری شکل است. این نوع گروت از سیمان، روانساز، الیاف و سنگدانه‌های دانه‌بندی شده مخصوص ساخته شده و با افزودن مقدار مشخصی آب قابل مصرف می‌شود. گروت پایه سیمانی در انتقال بار‌های فشاری استاتیکی بزرگ کاربرد داشته و می‌تواند بار‌های ضربه‌ای و دینامیکی را انتقال دهد.

این ماده بدون انقباض بوده و برای ضخامت‌های ۲ تا ۱۰ سانتی‌متر پیشنهاد می‌شود. گروت پایه سیمانی که برای پر کردن منافذ، حفره‌ها و… مناسب است، یک نوع خاص دارد که با نام گروت دانه درشت سیمانی شناخته می‌شود. این نوع گروت هم بدون انقباض است و برای ضخامت‌های بیش از ۱۰ سانتی‌متر به کار می‌رود.

ویژگی‌ های گروت سیمانی

اکنون که می‌دانید گروت سیمانی چیست و چه کاربردی دارد، بهتر است با مهم‌ترین ویژگی‌ های گروت سیمانی آشنا شوید تا بتوانیم تصمیم بگیریم که گروت اپوکسی یا گروت سیمانی؟ کدام را بخریم؟ گروت سیمانی به دلیل کمبود میزان آهک، امکان نفوذ راحت در شکاف‌ها و درز‌ها را فراهم کرده است. این متریال به شکل پودر خشک ساخته می‌شود و ویسکوزیته آن بسیار پایین است. در مقابل چسبندگی بالایی داشته و کاملا غیر سمی و غیر قابل اشتعال است.

یکی از مهم‌ترین مزایای گروت سیمانی این است که با تزریق دستی و پمپاژ استفاده می‌شود. از طرفی در شرکت‌های معتبری مثل پارتاک موجود است و امکان تجربه خریدی مطمئن و اقتصادی را فراهم می‌کند.

مزایای گروت سیمانی

گروت سیمانی از افزودنی‌ها و مواد مورد نیاز سیمان و سنگدانه تشکیل شده و جز آب به هیچ افزودنی دیگری احتیاج ندارد. افزایش حجم این گروت کنترل شده است و به میزان انبساط گازها بستگی دارد. بدین ترتیب یکی از مهم‌ترین ویژگی ‌های گروت سیمانی مربوط به جبران جمع شدگی و نشست مواد است.

گروت اپوکسی چیست و چه ویژگی ‌هایی دارد؟

گروت اپوکسی متشکل از رزین‌های اپوکسی و پودر فیلر یا پر‌کننده است. این گروت مقاومت بالایی داشته و از دوام و ماندگاری مناسبی برخوردار است. از این رو می‌تواند سطحی صاف و بدون لکه را ایجاد کند. اگر می‌خواهید بدانید که فواید گروت اپوکسی چیست؟ باید به شما بگوییم که موارد زیادی این گروت را منحصر به فرد کرده‌اند. برای مثال انتخاب رنگ مورد نظر برای گروت اپوکسی امکان‌پذیر است یا اینکه گروت اپوکسی مقاومت بالایی در برابر ضربه دارد و به هیچ وجه دچار ترک یا شکستگی نمی‌شود.

تفاوت گروت پایه اپوکسی با گروت پایه سیمانی به میزان شکل‌پذیری و ساختار آن‌ها مربوط می‌شود. گروت اپوکسی بدون حلال بوده و شکل‌پذیر است. از طرفی برخلاف گروت سیمانی که تک جزئی است، شامل ۳ جزء بوده و می‌تواند در کنار خرید افزودنی بتن مقاومت سازه را افزایش دهد.

فواید گروت اپوکسی چیست؟

قبل از اینکه بگوییم فواید گروت اپوکسی چیست؟ بهتر است بدانید در تمام ساختمان‌ها، ماشین آلات و سازه‌های صنعتی توجه به مقاومت، استحکام و دوام تکیه گاه بسیار مهم است. گروت اپوکسی با داشتن طول عمر بالا، دوام سازه را افزایش می‌دهد. این ماده مهندسی ویژه برای انتقال نیرو و بار سازه به فونداسیون به کار رفته و از اعمال فشار به محل اتصال در سطح جلوگیری می‌کند. همچنین این ماده با داشتن مقاومت مکانیکی بالا، باعث حفظ پیوستگی و افزایش تراکم سازه می‌شود.

کاربرد‌های گروت اپوکسی و سیمان

اما سوال بعدی این است که کاربرد گروت اپوکسی چیست و چه ویژگی‌ هایی دارد؟ مهم‌ترین کاربرد گروت اپوکسی مربوط به اجرای فونداسیون ماشین آلات صنعتی، جایگذاری و نصب صفحات تکیه گاه، پر کردن فضای اطراف انکربولت‌ها و آرماتور‌ها، زیرسازی‌های فولادی و ثابت‌سازی ستون‌های پیش ساخته و ریل جرثقیل‌ها مربوط می‌شود.

گروت پایه اپوکسی با داشتن مقاومت مکانیکی بالا و خاصیت کارپذیری در پر کردن فضا‌های خالی کاربرد داشته و باعث رفع محدودیت‌های اجرایی و عملکردی سازه‌ها می‌شود. متداول‌ترین نوع گروت هم، گروت پایه سیمانی است که در ساخت و ساز و دیگر فرایند‌های اجرایی کاربرد دارد. این متریال برای ضخامت‌های ۲ تا ۱۰ سانتی‌متر مناسب بوده و می‌تواند حفره‌ها، منافذ و دیگر فضا‌های خالی را پر کند.

گروت اپوکسی یا گروت سیمانی؟ کدام را بخریم؟

اکنون که با کاربرد‌های گروت اپوکسی و سیمان آشنا شدید، به شما می‌گوییم که گروت اپوکسی یا گروت سیمانی؟ کدام را بخریم؟ تحقیقات و آزمایش‌های انجام شده روی گروت اپوکسی نشان می‌دهد که این متریال پس از سخت شدن می‌تواند مقاومت کششی بیش‌تر از ۹۰ مگاپاسکال را تحمل کند. از این رو برای نصب و جانمایی میلگرد‌ها و ماشین آلات سنگین به کار می‌رود.

گروت‌های سیمانی و اپوکسی هر کدام کاربرد‌های خاص و منحصر به فردی داشته و در بعضی موارد همپوشانی می‌شوند. با این حال استفاده از گروت پایه سیمانی در جا‌هایی پیشنهاد می‌شود که صرفه اقتصادی و نیرو استاتیکی در اولویت است. در حالی که برای نصب تجهیزات صنعتی، مهار نیرو‌های دینامیکی و تسریع بهره‌برداری از گروت‌های اپوکسی استفاده می‌شود. گروت اپوکسی اتصال و چسبندگی بهتری ایجاد می‌کند و مقاومت کششی آن بالاتر است. به همین دلیل در مقایسه با گروت سیمانی کاربرد بیش‌تری دارد.

انواع گروت سیمانی یا اپوکسی را از کجا بخریم؟

اکنون که می‌دانید گروت اپوکسی چیست و چه ویژگی ‌هایی دارد؟ یا اینکه مزایای گروت سیمانی چیست و این متریال در چه مواردی به کار می‌رود، انتخاب مرکز خرید معتبر اهمیت زیادی پیدا می‌کند. پارتاک به عنوان یکی از بهترین عرضه‌کنندگان انواع گروت، این متریال را با بهترین کیفیت و قیمتی مناسب به فروش می‌رساند.

بهترین شرکت فروش انواع گروت‌های سیمانی و اپوکسی باید بتواند در زمینه انتخاب و اجرای هر متریال به شما مشاوره بدهد. همچنین باید سابقه طولانی داشته باشد و متریال مورد نظر مشتری را با بهترین کیفیت در اختیار او بگذارد. بدین ترتیب امکان ساخت و ساز بهتر فراهم شده و در هنگام استفاده از انواع ماشین آلات سنگین، ایمنی مورد نیاز افراد تامین می‌شود.

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و سایت سازه پلاس هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز به لینک‌های داخل متن مراجعه فرمایید.

۰ دیدگاه