یکی از مشکلاتی که ممکن است در لوله کشی ساختمان رخ دهد، نشتی آب است. این نشتی از هر قسمتی ممکن است اتفاق بیفتند؛ یکی از متداولترین آنها، نشتی آب از شیر است. چکه کردن آب از شیر خراب، به هدر رفتن مقادیر زیادی از آب میانجامد این در حالی است که تعمیر و رسیدگی به چنین مشکلی، آسان و کم هزینه است. ما در این مقاله برآنیم که به مراحل حل این مشکل بپردازیم، با ما همراه باشید.
چکه کردن آب از شیر ممکن است دلایل مختلفی مانند واشر و مغزی خراب و یا سایر اشکالات مربوط به اتصال قسمتهای مختلف مانند مهرۀ علم شل داشته باشد.

ابزار لازم لوله کشی ساختمان :
- پیچ گوشتی
- آچار فرانسه
- واشر جدید
- مغزی و شیر خلاء شکن جدید
اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید در قدم اول میتوانید هزینه لوله کشی ساختمان را در شهر خودتان بپرسید. مثلا اگر به دنبال یافتن لوله کش در تهران باشید میتوانید سفارش برای لوله کشی ساختمان ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار سنجاق صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
لوله کشی ساختمان-قدم اول:
ابتدا مهرۀ علم را بررسی کنید. اگر شل بود، به کمک آچار فرانسه آن را به خوبی محکم کنید. اگر شانس با شما یار باشد، سفت کردن مهره میتواند مشکل چکه کردن آب را کاملاً حل کند. مهره را با فشار مضاعف سفت نکنید. اگر مشکل حل نشد، ممکن است نیاز به تعویض کل اتصالات باشد.
لوله کشی ساختمان-قدم دوم:

شیر و مغزی را از سرجای خود خارج کنید. برای این کار نیاز به پیچ گوشتی خواهید داشت. سپس با استفاده از پیچ گوشتی، ساقه یا استم شیر را از محل خارج کنید.
لوله کشی ساختمان-قدم سوم:
اتصالات واشر را تعویض کنید. به نحوۀ قرار گیری اجزا به خوبی دقت کنید تا هنگام سرهم کردن دوباره، به مشکل برنخورید.
لوله کشی ساختمان -قدم چهارم :
درب پوششی شیر خلاء شکن را با استفاده از پیچ گوشتی صاف باز کنید.
لوله کشی ساختمان-قدم پنجم:
حالا که به قسمتهای درونی شیر خلاءشکن دسترسی دارید، آنها را با دقت بررسی کنید. ممکن است قطعات نیاز به تمیز کردن داشته باشند. اگر قطعهای خراب و فرسوده شده بود، آن را به ابزارآلات فروشی ببرید و مشابهش را تهیّه کنید.
لوله کشی ساختمان-قدم ششم:

چکه کردن و نشتی آب از شیر، نه تنها به هدر رفتن آب میانجامد بلکه باعث آسیب رسیدن به سایر اتصالات شیر میشود.
اگر شیر آب در اطراف دسته نشتی داشت، مشکل به استم شیر مربوط میشود. یک راه حل برای این مشکل، تعویض و یا سفت کردن مهرۀ علم است. پیچ مرکزی مربوط به دسته را باز و دسته را خارج کنید. حالا نوبت سفت کردن مهره است. با استفاده از آچار فرانسه، در هر دو جهت ساعتگرد و پادساعتگرد مهره را بچرخانید تا متوجّه شوید با چرخاندن به کدام سمت، مهره سفت میشود.
اگر مشکل حل نشد، ابتدا با بستن شیرفلکه اصلی و قطع کردن جریان آب شروع کنید. سپس استم را از جای خود خارج کنید. اگر مشکلی در استم مشاهده شده، بایستی آن را تعویض و استمی جدید نصب کنید.
اگر چکه کردن آب از قسمت سری شیر اتفاق میافتد حتی زمانی که شیر آب بسته است، این مشکل به واشر مربوط میشود.معمولاً واشر در قسمت انتهایی استم وجود دارد. دسته و مهره را خارج کنید. حالا با چرخاندن استم میتوانید آن را از محل اتصال جدا کنید. این قسمت نیازمند دقت و توجه است و حواستان باید باشد که به اتصالات و استم آسیبی وارد نشود. بهتر است قبل از جدا کردن قسمتهای مختلف از هم، از آنها عکس بگیرید تا هنگام سرهمبندی به مشکل برنخورید. واشر خراب را جدا و سپس واشر جدید را به محل مورد نظر متصل کنید. اگر باز هم بعد از مدتی با نشتی آب مواجه شدید، مشکل اساسیتری گریبان شیرآلات را گرفته و بایستی به کلی آن را تعویض کنید. اگر شیر با پیچ و مهره متصل شده بود، میتوانید با قطع کردن جریان آب، آن را به راحتی از محل جدا کنید. امّا اگر شیر لحیم شده باشد، نیازمند ابزار دیگری برای جدا کردن آن هستید.
بسیاری از شیرآلات خود دارای شیرهای خلاءشکن هستند، اگر هنگام باز بودن آب از اطراف سری، آب به بیرون نشتی میکند، ممکن است مشکل از خلاءشکن باشد. هم چنین میتوانید از کیتهای تعمیراتی آماده در بازار برای تعمیر و حل و فصل مشکلات مربوط به لوله کشی استفاده کنید.
توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و سایت سازه پلاس هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز به لینکهای داخل متن مراجعه فرمایید.
۰ دیدگاه