اگر شما صاحب یک شرکت، مجتمع تجاری، هتل هستید برای آن که ساختمانتان ظاهر و نمایی زیبا داشته باشد قطعاً به سراغ کفسابی سنگ و نماشویی آن می روید. ما در این نگارش تصمیم داریم شما را با مراحل کفسابی، سنگ سابی و نماشویی آشنا کنیم تا بتوانید در زمان انتخاب کفساب و نماشو، دقت لازم را به خرج داده و از آسیب های احتمالی به جهت انتخابی نادرست جلوگیری کنید.
کفسابی و سنگ سابی
برخی از افراد برایشان این سؤال پیش می آید که آیا کفسابی و سنگسابی با هم متفاوت هستند؟ در جواب باید بگوییم سنگسابی زیر مجموعه ای از کفسابی است و در اصل هر دو یک کار را انجام می دهند فقط کفسابی سرامیک ها، بتن و موارد دیگر را هم می تواند ساب بزند اما سنگسابی قادر به انجام این کار نیست. امروزه در هر کجای دنیا زمانی که وارد مکان های پر رفت و آمد می شوید از تمیزی ساختمان و چشم نوازی کفپوش های آن ها لذت می برید. این ساختمان ها هم مانند ساختمان های دیگر، آلودگی به سراغ کفپوش هایشان می رود اما به دلیل در اولویت قرار دادن تمیزی ساختمان به جهت جذب مشتری و یا پرستیژ ساکنان ساختمان از کفسابی و سنگسابی استفاده می کنند. کفسابی و سنگسابی به عبارتی با ساب زدن ۱ الی ۴ میلی متر از سنگ کلیه آلودگی ها و جرم ها را از سطح سنگ از بین می برند و باعث می شوند لایه زیرین سنگ زیبایی خود را به نمایش بگذارد. در نتیجه زیبایی که شما مشاهده می کنید خروجی کفسابی و سنگ سابی می باشد. این عملیات به صورت کلی در چند مرحله توسط کفساب انجام می شود که در متن ذیل به شرح این مراحل پرداخته ایم:
- در اولین مرحله، کف ساب با استفاده از دستگاه های کفسابی سنگ که نوع آن بستگی به جنس سنگ دارد کلیه ناهمواری ها و پستی و بلندی های سنگ را از بین می برد و باعث می شود تا سطح سنگ ظاهری صاف پیدا کند. برای این کار کفساب از لقمه ۴۶ استفاده می کند و برای آن که درزهای مابین سنگ ها هم پر شوند و با خود سنگ همسطح شوند لقمه ۶۰ را به کار می گیرد.
- در گام بعدی از لقمه ۱۲۰ کفسابی برای شفافیت بیشتر سنگ استفاده می شود.
- در این بخش لقمه لاکی برای از بین بردن خط و خش های باقیمانده از مراحل قبل به کار برده می شود.
- سپس از لقمه ۶۰۰ و لقمه ۸۰۰ استفاده می کنند.
- در مرحله بعد به منظور براق تر نمودن سنگ، لقمه سیناکس که لقمه ای نرم تر از لقمه های قبلی است به کار گرفته می شود.
- گام بعد کفسابی ایتالیایی است که به حدی کفپوش ساختمان را براق و آینه ای می کند که شما می توانید عکس خود را در آن مشاهده کنید.
- مرحله آخر هم نانوساب است که به صورت اختیاری برای افراد مورد استفاده قرار می گیرد. این امر به جهت آب گریز بودن سنگ است که اگر موادی روی سنگ ریخته شد شما به راحتی بتوانید آن را تمیز کنید. نانوساب سبب می شود تا هیچ موادی به داخل سنگ نفوذ نکند در نتیجه ماندگاری و طول عمر سنگ هم افزایش می یابد.
در این بخش شما با مراحل سنگ سابی و کفسابی ساختمان آشنا شده اید این نکته مهم را به یاد داشته باشید که اگر کلیه این مراحل توسط کفسابان حرفه ای اجرا گردد می توانند کفپوش شما را زیبا جلوه دهند در غیر اینصورت کفسابان ناشی به راحتی می توانند به کفپوش شما آسیب برسانند.
تفاوتی که بین کفساب متخصص و ناشی وجود دارد این است که اگر کفپوش دچار آسیب شده باشد و شما کار را به کفساب متخصص سپرده باشید با کفسابی سنگ کف ترمیم می شود و پس از این فرایند شما نمی توانید عیب و ایرادی را پیدا نمایید و تنها زیبایی قابل مشاهده است اما اگر همین کار را به دست کفساب تازه کار بسپارید قطعاً آسیبی که سنگ کف دارد به آسیبی تبدیل می شود که شما باید آن را به طور کامل تعویض نمایید.
پس برای کفسابی و سنگسابی ساختمان خود به سراغ شرکت های کفسابی بروید. کفسابی با ما یکی از شرکت های موفق و متخصص در زمینه کفسابی و سنگ سابی ساختمان می باشد. این شرکت با داشتن کادری مجرب آماده ارائه هر گونه خدمات به شما عزیزان می باشد.
نماشویی چیست؟
نماشویی واژه دیگری است که مربوط به فضای بیرونی ساختمان می شود. این فرایند هم برای مدیران شرکت ها، بانک ها، مراکز درمانی و… بسیار حایز اهمیت است. زیرا آلودگی های بسیاری از جمله: گرد و غبار، باران و… باعث می شوند نمای بیرونی ساختمان ظاهر زیبای خود را از دست بدهد و نمایی کدر را به خود بگیرد. در اینجا شرکت های نماشویی به شست و شوی آن به روش های مختلفی می پردازند. اما قبل از نماشویی باید نکاتی را مورد توجه قرار دهید، این موارد عبارتند از:
مشخص نمودن تیم نماشویی ساختمان
افراد برای هر کار باید به سراغ متخصصان آن حوزه بروند تا بتوانند کار را به خوبی انجام داده و تنها کارفرما هزینه اصلی را به متخصص پرداخت نماید. شرکت های نماشویی کلیه ابزار مورد نیاز برای هر گونه نمایی را دارند و متریالی که استفاده می کنند به گونه ای است که به نما آسیبی نمی رساند و کیفیت خوبی هم دارد. این شرکت های متخصص کلیه مسائل ایمنی را رعایت می کنند و برای اجرای کار به کارفرما تضمین می دهند. پس مرحله اول انتخاب شرکت متخصص نماشویی ساختمان است.
تعیین شیوه دسترسی به نمای ساختمان برای نماشویی
پس از مشخص نمودن شرکت مورد نظر، تیم نماشویی از ساختمان بازدید می کنند و راه دسترسی به نما را تعیین می نمایند. این راه ها عبارتند از: نماشویی با داربست، نماشویی با راپل و نماشویی با طناب، پس از مشخص کردن این دسترسی ها نوبت به انتخاب روش نماشویی می رسد. روش های بسیاری برای نماشویی قابل استفاده هستند این روش ها عبارتند از: شستشو با واتر جت، سند بلاست، نماشویی با مواد نانو. مجری بر حسب نوع نما روش نماشویی آن را هم مشخص می کند و فرایند شستشو آغاز می گردد.
اجرای نماشویی ساختمان و پایان کار
تیم مورد نظر از سوی شرکت به محل مورد نظر اعزام شده و پس از بررسی ابزار دسترسی و اطمینان از سلامت آن ها کار را شروع می کنند. نما توسط مجری بررسی شده و اگر قسمتی دچار مشکل شده باشد توسط تیم برطرف می شود و در نهایت نمایی بسیار زیبا و تمیز را به کارفرما تحویل می دهند.
مهم ترین نکته در نماشویی ساختمان انتخاب شرکت و یا تیم متخصص است اگر شما انتخابی درست داشته باشید نباید نگرانی نسبت به مراحل دیگر داشته باشید زیرا کار را به متخصصش سپرده اید.
کفسابی با ما در کنار کفسابی و سنگسابی، در حوزه نماشویی ساختمان هم فعالیت می کند شما می توانید با مراجعه به وب سایت این شرکت با خاطری آسوده سفارش نماشویی ساختمان خود را به کارشناسان مربوطه اعلام نمایید.
توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و سایت سازه پلاس هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز به لینکهای داخل متن مراجعه فرمایید.
۰ دیدگاه