انتخاب برگه

نمای اسپایدر شیشه‌ای یک طراحی نوآورانه و عبور از مرزهای شفافیت

خرداد ۳۰, ۱۴۰۲ | رپورتاژ آگهی

نمای اسپایدر به نوعی از نماهای مدرنی گفته می‌شود که جنس آن‌ها شیشه‌ای بوده و خود ایستا می‌باشند که البته در ادامه توضیحات بیشتری راجع به این قضیه خواهیم داد. می‌توان گفت که نمای شیشه‌ای اسپایدار به نمای پرده‌ای هم معروف است. نمای شیشه‌ای اسپایدر به وسیله‌ اتصالات نقطه‌ای به سازه وصل خواهند شد. امروزه نماهای شیشه‌ای کاربرد بسیار زیادی در صنعت ساختمان‌سازی دارند و مدرن‌تر از سایر نماها می‌باشند. انواع مختلف نماهای شیشه‌ای باعث شده است که دست افراد در انتخاب نماها آزاد باشد. نمای شیشه‌ای اسپایدار یکی از این نماها می‌باشد که ظاهر بسیار منظم و مدرنی دارد.

نمای اسپایدر شیشه ای

نمای شیشه‌ای اسپایدر چه جایگاهی در ساختمان سازی دارد؟

در مورد این موضوع می‌توان گفت که نمای اسپایدر برعکس سایر نماهای شیشه‌ای همچون نمای اسکای لایت می‌باشد و نمی‌توان گفت که برای تأمین نور داخلی ساختمان از آن استفاده می‌شود. استفاده از این نوع نما بیشتر جنبه زیبایی داشته و همچنین باعث جلب توجه افراد و همچنین جذب مشتریان بیشتر خواهد شد. این نوع نما، سازه‌ای است که باعث فشار نخواهد شد و وزن زیادی به کل ساختار سازه اضافه نخواهد کرد. همچنین لازم به ذکر است که خود این نما هم قادر به تحمل هیچ گونه باری نخواهد بود. برای همین است که نام این نما را اسپایدر نامیده‌اند. یعنی این که این نما خود ایستا بود و وزنی را تحمل نخواهد کرد.

نمای اسپایدر شیشه ای در ساختمان سازی


انواع نمای شیشه‌ای اسپایدر

در مورد این مطلب می‌توان گفت که نماهای شیشه‌ای اسپایدار از زمان‌ها گذشته تا کنون دچار تغییرات زیادی شدند و برای همین هم با هم متمایز بوده و انواع مختلفی دارند. در بناهای قدیمی و همچنین سنتی، شیشه‌ها با استفاده از یک قاب و یا یک فریم در نمای سازه و در ساختمان قرار می‌گرفته‌اند. اما در زمان‌های امروز و همچنین با پیشرفت فن‌آوری‌های مختلف، دیگر نیازی به فریم و یا همچنین قاب، در طراحی این سازه نمی‌باشد.

امروزه شیشه اسپایدر در حول یک محور و همچنین به‌ واسطه یک متصل کننده و بدون استفاده از هیچ نوع فریمی، دیواره سازه را تشکیل خواهند داد. استفاده از نماهای اسپایدر که بدون فریم می‌باشند و اتصال فرم پیشرفته آن‌ها باعث شده است که سازه‌هایی که نمای شیشه‌ اسپایدر دارند، از بناهای دیگر متمایزتر باشند. 


مزایای استفاده از نمای شیشه‌ای اسپایدر

  1. از مزایای مهمی که نمای شیشه‌ای اسپایدر دارد، وزن کم آن و اتصالاتش می‌باشد که ویژگی مهمی برای سازه یک نما می‌باشد.
  2. مزیت دیگری که نمای اسپایدر دارد، شفافیت یکپارچه‌ آن است که هم ظاهر منظم و هم ظاهر دلبازتری را به ارمغان خواهد آورد.
  3. از طرفی دیگر می‌توان گفت که جزییات اجرای این نما بسیار ساده است و مشکلاتی از این قبیل ایجاد نخواهد شد.
  4. مورد بعدی که می‌توان به آن اشاره کرد، امکان اجرای سطوح پیچیده در آن است که بدون نیاز به فرم‌دهی سازه خواهد بود.
  5. ویژگی دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد تنوع در سیستم‌های زیر مجموعه نمای اسپایدر خواهد بود.
  6. مورد بعدی هم مقاومت آن در برابر نیروی زلزله می‌باشد که از طریق امکان جابجایی نما حاصل می‌شود.
مزایای نمای اسپایدر شیشه ای


انواع طرح‌های نمای شیشه‌ای اسپایدر

یراق‌ آلاتی که در نمای شیشه‌ای اسپایدر مورد استفاده قرار می‌گیرند دارای انواع مختلفی می‌باشند و همین امر هم سبب شده که طرح‌های مختلفی برای نمای شیشه‌ای اسپایدر موجود باشد. به عنوان مثال می‌توان گفت که فین گلس‌های I، فین گلس‌های II، کانکتورها، روتل‌های دوجداره، روتل‌های ساده  و… جزء این یراق آلات بوده و می‌توانند طرح‌های مختلفی به سازه داده و آن‌ها را از هم متمایز کنند.


نحوه تولید نمای شیشه‌ای اسپایدر

نمای شیشه‌ای اسپایدر دارای قطعات اصلی مختلفی می‌باشد که با استفاده از آن‌ها تولید شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. این اجزاء عبارتند از دسته‌های اسپایدر، اتصال دهنده، شیشه، اسکلت اصلی، بست تثبیت کننده شیشه و… . شرکت‌هایی که در این خصوص مشغول به کار هستند، با تهیه این تجهیزات و استفاده از دستگاه‌های مخصوص، قادر به تولید نمای شیشه‌ای اسپایدر خواهند بود.


نحوه انتخاب نمای شیشه‌ای اسپایدر با توجه به نیاز ساختمان

همان طور که قبلا هم اشاره شد نمای شیشه‌ای اسپایدر انواع مختلفی دارند و در طرح‌های مختلف قابل اجرا می‌باشد. برای انتخاب انواع مختلف این نماها، در مرحله اول سلیقه شخصی و در مرحله بعد نیاز ساختمان مطرح خواهد بود. شیشه‌ها هم انواع مختلفی دارند که به عنوان مثال می‌توان از شیشه ضد حریق، شیشه ضد ضربه و سکوریت و… نام برد. با توجه به حرارت موجود در ساختمان، شرایطی محیطی که دارد و… می‌توان شیشه و نمای مناسبی برای آن را انتخاب کرد.

قیمت و هزینه نصب نمای شیشه‌ای اسپایدر

نمای اسپایدر جزء ساختارهایی می‌باشد که هزینه نهایی آن به واسطه فاکتورهای گوناگونی تعیین می‌گردد. به همین جهت هم نمی‌توان برای قیمت نمای شیشه‌ای اسپایدر، تعریف قطعی ارائه داد.  همچنین حتماً باید در نظر گرفت که این نما بر اساس شکل و ساختار نمای ساختمان طراحی شده و بعد با آنالیزهایی که از طرح ‌بدست‌ آمده است و همچنین با در نظر گرفتن شرایط مالی و همچنین شرایط پروژه، قیمت نهایی به دست خواهد آمد. می‌توان گفت که قیمت نمای اسپایدر تابع میزان مصرف بوده و با توجه به موارد زیر متغیر خواهد بود:

  • شکل و ساختاری که پروفیل‌های سازه دارد.
  • نوع سیستم‌هایی که به کار رفته است مانند کرتین وال یا فیس کپ. لازم به ذکر است که فیس کپ از ارزان‌ترین نوع نمای کرتین وال به حساب می‌آید.
  • نوع شیشه‌ای که در ساختار نما به کار رفته است مانند فریم لس یا یوچنل و…

نحوه نصب نمای شیشه‌ای اسپایدر

نمای اسپایدر بعد از این که محیط آماده شد و سنگ‌کاری‌ها و کارهای مختلف آن انجام شد، نصب می‌گردد. این نما با استفاده از بست‌های مخصوص به کف و سقف نصب خواهد شد و سپس به وسیله جوش آرگون به لوله‌ها متصل خواهند شد. بعد از جوش‌کاری، انداره شیشه‌ها مشخص شده و آماده نصب می‌شوند. فاصله بین شیشه‌ها با چسب مخصوص پر می‌شود‌. نمای اسپایدر از یراق آلات و قطعاتی مانند دسته‌های اسپایدر، شیشه، اسکلت اصلی، اتصال دهنده، تثبیت کننده شیشه و… تشکیل شده است.


نحوه تعمیر، نگه داری و تمیز کردن نمای شیشه‌ای اسپایدر

تمیز کردن نماهای شیشه عنکبوتی می تواند چالش برانگیز باشد، اما روش ها و ابزارهایی وجود دارند که می توانند این روند را آسان تر کنند. در اینجا چند نکته برای تمیز کردن نمای شیشه عنکبوتی یا نمای شیشه عنکبوتی آورده شده است:

  • از محلول های تمیز کننده تخصصی که توسط سازنده یا یک سرویس نظافت حرفه ای توصیه می شود استفاده کنید.
  • از یک برس نرم استفاده کنید تا به آرامی شیشه را بشویید و هرگونه لکه یا کثیفی سرسخت را پاک کنید. از استفاده از مواد ساینده یا مواد شیمیایی خشن که می توانند شیشه را خراش دهند یا آسیب برسانند خودداری کنید.
  • برای حذف آب اضافی و محلول تمیز کننده از شیشه از یک اسکاج با کیفیت بالا استفاده کنید که برای استفاده روی سطوح شیشه ای طراحی شده است.
  • استخدام یک سرویس نظافت حرفه ای که در نماهای شیشه عنکبوتی تخصص دارد، به خصوص برای سازه های بزرگ یا پیچیده را در نظر بگیرید.
  • این متخصص از کیت متخصص تمیزکننده عنکبوتی استفاده می‌کند، که یک ابزار تمیز کننده تخصصی است که شامل مهار، طناب و سایر تجهیزات است که به تمیزکننده اجازه می‌دهد با خیال راحت به شیشه از بیرون دسترسی داشته باشد و آن را تمیز کند.

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و سایت سازه پلاس هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز به لینک‌های داخل متن مراجعه فرمایید.

۰ دیدگاه