انتخاب برگه

هر آنچه بهتر است درباره بازسازی ساختمان بدانید

آبان ۲۳, ۱۴۰۲ | رپورتاژ آگهی

همه ساختمان‌ها پس از مدتی به بازسازی نیازمند خواهند شد و این امر غیر قابل اجتناب است. هر کسی دوست دارد که محل زندگی یا کسب‌و‌کار خود را زیبا و دل‌انگیز کند، این کار علاوه‌بر ایجاد احساس مثبت انرژی بیشتری به انسان می‌دهد. اما منظور از بازسازی ساختمان چیست و چه اهمیتی دارد؟ چرا این کار برای بسیاری از مردم ارزشمند است تا آن‌جا که ترجیح می‌دهند هزینه زیادی را بابت بازسازی صرف کنند؟ همان‌طور‌که گفته شد بازسازی احساس مثبت و قابل قبولی نسبت به محل زندگی یا کار به فرد خواهد داد. اغلب مردم ترجیح می‌دهند تا خانه تازه خریداری شده خود را ابتدا بازسازی کنند و سپس در آن ساکن شوند. در ادامه با بازسازی ساختمان و نکات مهم در این خصوص بیشتر آشنا می‌شوید.

منظور از بازسازی ساختمان چیست؟

یکی از عملیات ساختمانی پرطرفدار و محبوب در میان مالکان سازه بازسازی ساختمان محسوب می‌شود که از تاثیر قابل توجه و مثبتی بر ذهن ساکنان برخوردار است. عملیات ترمیم و مرمت یک سازه که علاوه‌بر زیباسازی طول عمر آن را افزایش می‌دهد بازسازی ساختمان می‌گویند. نکته حائز اهمیت اینجاست که بررسی‌های پیش از شروع عملیات و خود عملیات بازسازی باید توسط افراد حرفه‌ای و متخصص صورت گیرد؛ چراکه هرگونه بازسازی غلط احتمال تخریب سازه را به‌دنبال دارد. بازسازی بیرون از ساختمان نیز ازاین قاعده مستثنی نیست و مشمول بررسی نکات و تایید متخصصان است. فراموش نکنید که بازسازی‌ها می‌توانند به‌صورت جزئی یا کلی باشند که این مورد به نوع سازه و میزان نیاز آن به بازسازی مرتبط است.

انواع بازسازی ساختمان

یکی از مهم‌ترین مواردی که باید مد نظر قرار داد آشنایی با انواع بازسازی ساختمان است تا مناسب‌ترین آن را براساس نوع ساختمان و سلیقه خود به‌‌کار گرفت. این فعالیت به دو صورت امکان‌پذیر است:

مرمت علمی یا بازسازی آرکنولوژیک

همان‌طور که از نام این نوع بازسازی مشخص است تمام مراحل باید براساس بررسی‌های دقیق علمی انجام شود. هزینه بازسازی ساختمان به روش علمی طبق متریال‌‌ها و نقشه‌های مورد نظر شما و طراح تعیین می‌شود. برای انجام این فعالیت باید به چند نکته مهم توجه داشت که در این‌جا به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌شود:

  • محکم‌سازی ساختمان
  • سوار کردن دوباره المان‌های جداشده از سازه
  • حفاری کامل پی سازه
  • سفت کردن بخش‌های ترک خورده در سازه
  • نوسازی نمای ساختمان

مرمت هنری یا بازسازی آرتیستیک

این نوع بازسازی با ابداع و نوآوری همراه است به‌همین خاطر آن را بازسازی آرتیستیک یا هنری می‌نامند. در این بازسازی می‌توان از ایده‌های نوین و به‌روز استفاده کرد و ظاهری جدید با المان‌های منحصر‌به‌فرد به سازه داد. برای مثال با کاربرد سقف کاذب سمنت برد می‌توان جلوه‌ای خاص و دیدنی برای بخش داخلی ساختمان به ارمغان آورد.

بازسازی کف ساختمان

یکی از ابتدایی‌ترین و در عین حال مهم‌ترین مراحل آماده‌سازی ساختمان بازسازی کف آن است. برای این کار از انواع سرامیک، پارکت، لمینت و… استفاده می‌شود که هم ظاهری خاص و چشمگیر به کف ساختمان می‌دهند و هم مقاومت آن را حفظ می‌کنند. بازسازی کف پس از نصب تاسیسات زیربنایی مانند انواع لوله‌کشی گاز، آب و فاضلاب، سیستم‌های گرمایشی و… انجام می‌شود. فراموش نکنید که بازسازی درست و باکیفیت کف ساختمان تاثیر مثبت زیادی در حرفه‌ای دیده شدن آن دارد؛ بنابراین بهتر است در انجام آن حساسیت بیشتری به خرج دهید.

بازسازی نمای ساختمان

زمانی که گشت و گذاری در تهران میزنیم و با زیباترین نمای ساختمان در تهران مواجه میشویم، از خودمان میپرسیم که این ساختمان ها جدید هستند یا مدت ها از زمان ساخت شان گذشته است.

همان‌طور که بازسازی بخش‌های داخلی ساختمان اهمیت دارد ساخت نمای آن نیز اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد. چنانچه از نمای قدیمی خانه خود خسته شده‌اید، بهترین راه بازسازی است. برای این کار باید نمای قدیمی را به‌طور کامل تخریب و نمای جدید را جایگزین کرد. هزینه بازسازی بیرون ساختمان براساس متریال به‌کار گرفته شده و نوع آن تعیین می‌شود. برای مثال چنانچه بازسازی نما به‌‌طور کامل و با استفاده از متریال باکیفیت انجام شود، قطعا هزینه بیشتری را باید برای آن در نظر گرفت.

بازسازی سقف بیرونی و داخلی ساختمان

بازسازی سقف نیز از اهمیت زیادی برخوردار است تا آن‌جا که درصد بالایی از مردم حاضر به پرداخت بیشترین هزینه بازسازی ساختمان به خصوص برای سقف هستند. امروزه انواع سقف کاذب، سقف کناف، سقف رابیتیس، ایستا و… در بازسازی‌ها به‌کار می‌روند و طرفداران زیادی دارند. فارغ از سقف داخلی یا خارجی مقاومت و استحکام آن یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید در بازسازی مورد توجه قرار داد.

آیا بازسازی ساختمان نیاز به مجوز دارد؟

یکی از سوالات رایج در درخصوص ترمیم سازه این است که آیا بازسازی ساختمان نیاز به مجوز دارد؟ بله، تمام عملیات مرتبط با سازه به خصوص در حجم بزرگ به مجوز و دریافت پروانه از طرف شهرداری نیاز دارد. درصورت بی‌توجهی به این مورد و انجام عملیات بدون مجوزهای لازم شهرداری جریمه‌های سنگینی را برای شما وضع خواهد کرد؛ بنابراین توصیه می‌شود تا حتما پیش از شروع هر کاری پروانه مورد نظر را دریافت کنید.

سخن پایانی

همه ما می‌دانیم که بازسازی ساختمان یکی از مهم‌ترین مراحل و اقدامات در نگهداری از سازه به‌شمار می‌رود تا علاوه‌بر زیباسازی طول عمر آن را بالا برد. همه سازه‌ها بعد از چند سال مستهلک می‌شوند و به بازسازی نیاز دارند، به‌همین خاطر باید در اولین فرصت به فکر بازسازی سازه بود. در این مقاله به این نکته مهم که اهمیت بازسازی ساختمان چیست و چرا باید آن را مورد توجه قرار داد پرداخته شد. فراموش نکنید که بازسازی ساختمان خود را به افراد حرفه‌ای و خبره بسپارید تا بهترین عملکرد را به شما نشان دهند. کارشناسان ما در ویسمنت آماده‌اند تا به‌کمک به‌روزترین متریال و ایده‌ها سازه شما را در زیباترین شکل ممکن بازسازی کنند.

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و سایت سازه پلاس هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز به لینک‌های داخل متن مراجعه فرمایید.

۰ دیدگاه