انتخاب برگه

پارتیشن چیست و چه انواعی دارد؟

فروردین ۲۲, ۱۴۰۲ | رپورتاژ آگهی

فضاهای مختلف با هر اندازه و کاربردی با استفاده از دیوارهای کاربردی و قابل حمل می توانند به بخش های مختلف تقسیم بندی و تفکیک شوند. پارتیشن ها اجزای جدیدی در صنعت ساختمان سازی و دکوراسیون داخلی هستند که با استفاده از آن‌ ها می توان فضا را به بخش های کوچک تر تقسیم بندی کرد. این تقسیم کننده های فضا انواع مختلفی دارند و می توان آن ها را در ساختمان های اداری و مسکونی مختلف به کار برد.

پارتیشن اداری

پارتیشن چیست؟

پارتیشن در زبان فارسی به معنای دیواره یا جدا کننده متحرک بوده و همان طور که در بالا اشاره شد، از آن برای تفکیک و جداسازی فضا استفاده می شود. در گذشته پارتیشن ها فقط برای جداسازی فضای پذیرایی و نشیمن مورد استفاده قرار گرفته و تنها از چوب ساخته می شدند. این روزها اما پارتیشن ها انواع بسیار متنوع و کاربردهای گوناگونی دارند. برخی از پارتیشن ها ثابت بوده و به وسیله پیچ و مهره روی زمین نصب می شوند. برخی دیگر از پارتیشن ها متحرک هستند و به راحتی می توان آن را جابجا کرد.

مزایای استفاده از پارتیشن

استفاده از پارتیشن ها در فضای اداری و مسکونی می تواند مزایای زیادی را برای چیدمان محیط کار شما به دنبال داشته باشد. از جمله مزایای پارتیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وزن کم
  • زیبایی و تنوع در طرح و رنگ
  • صرفه جویی در هزینه ها به جای ساخت دیوار
  • نصب سریع پارتیشن و صرفه جویی در زمان
  • امکان مونتاژ و دمونتاژ سریع
  • قابلیت ساخت در ابعاد دلخواه

انواع پارتیشن

همان طور که در بالا نیز اشاره شد، پارتیشن ها با توجه به متریال به کار رفته و کاربری، دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه با آن ها آشنا خواهیم شد:

پارتیشن تک جداره یا دو جداره

همان طور که از نام این پارتیشن ها پیدا است، پارتیشن تک جداره تنها دارای یک لایه دیواره است و تاثیر زیادی بر عایق کردن صدا و دما ندارد. این در حالی است که پارتیشن های دوجداره معمولا ضخامتی حدود ۱۲ سانتی متر دارند و می توانند فضایی آرام و تفکیک شده را فراهم کنند.

پارتیشن های چوبی و ام دی اف

پارتیشن های چوبی معمولا از چوب های گردو، راش یا روسی ساخته شده و با توجه به جنس و کیفیت متریال به کار رفته، قیمت آن ها نیز متفاوت خواهد بود. این پارتیشن ها طرح ها و رنگ های مختلفی دارند و در دکوراسیون های سنتی و مدرن قابل استفاده هستند. پارتیشن ام دی اف را نیز می توانیم در زیر مجموعه پارتیشن چوبی قرار دهیم که قیمت کمتر و مقرون به صرفه تری نسبت به سایر انواع چوب دارد.

پارتیشن بندی محیط

پارتیشن پی وی سی

اگر به دنبال یک دکوراسیون داخلی مدرن و شیک هستید، پارتیشن پی وی سی بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این پارتیشن ها را می توان در طرح ها و رنگ های مختلف طراحی و از آن در بخش های مختلف ساختمان استفاده کرد. این پارتیشن ها وزن کمی دارند و نصب آن ها به سرعت امکان پذیر است.

پارتیشن های اداری

این پارتیشن ها برای تفکیک و جداسازی فضای اداری مورد استفاده قرار می گیرند. این تفکیک کننده باید متناسب با کاربری اداره و شرکت باشد و نظم محیطی و امکان دسترسی آسان را فراهم آورد. پارتیشن های اداری را می توان از جنس های مختلف فلز، شیشه، چوب، ام دی اف و … ساخت.

پارتیشن خانگی

اگر دکوراسیون داخلی منزل خود را دوست ندارید و به دنبال تغییرات اساسی اما با قیمت مناسب هستید، پارتیشن خانگی یک انتخاب عالی برای شما خواهد بود. این پارتیشن ها طرح های بسیار متنوعی دارند و شما می توانید سفارش ساخت آن را با توجه به طرح و ایده مورد نظر خود داشته باشید.

پارتیشن شیشه ای

این محصولات از جمله پارتیشن های پرطرفداری هستند که از جنس شیشه و به صورت دوجداره و یا تک جداره ساخته می شوند. با توجه به این که شیشه اصلی ترین متریال این جدا کننده ها به شمار می رود، استفاده از آن در هر محیطی باعث روشن تر شدن فضا و زیبایی بیشتر آن خواهد شد.

پارتیشن شیشه ای فریم لس

یکی از جدیدترین و پر کاربردترین پارتیشن هایی که امروزه در ادارات، شرکت ها و منازل مسکونی مورد استفاده قرار می گیرد، پارتیشن شیشه ای فریم لس است. این پارتیشن همان طور که از نامش پیدا است، از جنس شیشه ساخته شده و به صورت فریم لس و بدون قاب تهیه می شود. یکی از ویژگی های منحصر به فرد این پارتیشن ها، آن است که هنگام نصب جای کمتری را اشغال کرده و فضای مفید را افزایش می دهد. از این رو می توانید آن را برای فضاهای کوچک نیز استفاده کنید.

از دیگر مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای فریم لس می توان به دامنه دید گسترده اشاره کرد. اگر دوست دارید به عنوان یک مدیر، تمامی فضاهای کاری و اتاق ها را زیر نظر داشته باشید، این پارتیشن به دلیل استفاده از شیشه شفاف و در عین حال نداشتن فریم، سطح و زاویه دید مناسب و بالایی را در اختیار شما قرار می دهد.

مزایای استفاده از پارتیش شیشه ای فریم لس

استفاده از پارتیشن های شیشه ای فریم لس می تواند مزایای قابل توجهی را برای شما به دنبال داشته باشد؛ از جمله:

  • نصب راحت و سریعی دارند.
  • باعث می شوند که نور طبیعی محیط حفظ شده و شما محیط روشن تر با انرژی بیشتری در اختیار داشته باشید.
  • میزان مصرف سوخت برای روشنایی و یا گرم کردن محیط را کاهش می دهد.
  • فضا را بزرگتر و دلبازتر نشان می دهد.
  • با نصب برچسب مات می توانید فضای شخصی بیشتری داشته باشید.
  • زیبایی خاص و متفاوتی به منزل و یا محیط کار شما خواهد داد.
  • می تواند به عنوان عایق صوتی و حرارتی نیز به کار برده شود.
  • قابلیت اجرا با انواع شیشه های مختلف مانند لمینت، سکوریت، رنگی و … را دارد.

انواع پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن شیشه ای فریم لس در دو نوع تک جداره و دوجداره طراحی و ساخته می شوند:

  • پارتیشن های تک جداره از پروفیل هایی با کمترین ضخامت ساخته شده که قیمت کمتری دارد و میزان آلودگی صوتی را تا حد متوسطی کاهش می دهد.
  • پارتیشن شیشه ای فریم لس دوجداره قاب ظریفی به دور شیشه کشیده است اما به صورت کشویی و مخفی است تا زیبایی پارتیشن حفظ شود. این پارتیشن ها عایق عالی برای صوت و حرارت به شمار می روند. به دلیل وجود خلا در لایه میانی، وزن و ضخامت آن ها در مقایسه با نوع تک جداره بیشتر است.

قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس چقدر است؟

پارتیشن شیشه ای فریم لس با توجه به مزایای عالی که به دنبال دارد، انتخابی اقتصادی برای شما خواهد بود. قیمت آن نیز با توجه به فاکتورهای مختلف مانند متراژ، تک جداره یا دوجداره بودن، ایجاد طرح یا لوگو، نوع یراق آلات استفاده شده مانند قفل و لولا، جنس و نوع شیشه و … می تواند متفاوت باشد.

منبع: https://dikasazeh.com/what-is-partition/

https://www.appliedworkplace.co.uk/blog/what-is-a-partition-wall/

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و سایت سازه پلاس هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز به لینک‌های داخل متن مراجعه فرمایید.

۰ دیدگاه